Πολυόργανα και Σταθμοί Προπόνησης Stock

Πολυόργανα και Σταθμοί Προπόνησης Stock

Τα πολυόργανα γυμναστικής και οι σταθμοί προπόνησης προσφέρουν μία συνολική εκγύμναση όλου του κορμού καθώς και αύξηση της μυϊκής μάζας και δύναμης. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός πολυοργάνου είναι η δυνατότητα στόχευσης της άσκησης σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες. Σε ένα σταθμό προπόνησης γίνεται δυνατή η ταυτόχρονη προπόνησης πολλών ατόμων αλλά και ένα ασκησιολόγιο μέχρι εκεί που τελειώνει η φαντασία!

Πολυόργανα και Σταθμοί Προπόνησης Stock στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής

Στο Fitness Stock House θα επιλέξετε το πολυόργανο γυμναστικής ή το σταθμό προπόνησης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Κάνουμε τα όργανα γυμναστικής και τις αγαπημένες σας μάρκες προσιτά σε όλους! Είστε έτοιμοι για αναβάθμιση;

 

Ενδεικτικά πολυόργανα και σταθμοί προπόνησης που θα βρείτε στο Fitness Stock HouseCross Area - Πλήρως Εξοπλισμένο - Stock

Κάνε δικό σου ένα πλήρως εξοπλισμένο Cross Area σε τιμή πραγματική ευκαιρία! Η μονάδα 2m Cross Area Single Module Μ1/2 είναι εξοπλισμένη με αξεσουάρ προπόνησης για ακόμα περισσότερες επιλογές ασκήσεων.

Τιμή: €2.745,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολυόργανο Γυμναστικής Kinetic System Kettler

Το πολυόργανο Kinetic System αποτελεί ένα ολοκληρωμένο όργανο γυμναστικής για ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος. Το πολυόργανο είναι επεκτάσιμο με 4 σταθμούς!

Τιμή: €1.159,00 €1.620,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολυόργανο Γυμναστικής MSΚ 500

Πολύόργανο με στοίβα κιλών 75 kg καιπολλαπλές θέσεις εκτέλεσης ασκήσεων. Στοχεύστε σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες ή προπόνηση ολόκληρου του σώματος.

Τιμή: €350,00 €465,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τέλος »»
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα