Πολυόργανα Γυμναστικής

Πολυόργανα Γυμναστικής

Τα πολυόργανα γυμναστικής προσφέρουν μία συνολική εκγύμναση όλου του κορμού καθώς και αύξηση της μυϊκής μάζας και δύναμης. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός πολυοργάνου είναι η δυνατότητα στόχευσης της άσκησης σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες.

Πολυόργανα γυμναστικής Stock στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής

Στο Fitness Stock House θα επιλέξετε το πολυόργανο γυμναστικής που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Κάνουμε τα όργανα γυμναστικής και τις αγαπημένες σας μάρκες προσιτά σε όλους! Είστε έτοιμοι για αναβάθμιση;

 

Kettler, Toorx, Everfit και πολλές άλλες μάρκες.

 

Πολυόργανα Γυμναστικής: Επεξήγηση Συμβόλων Fitness Stock House

Στο Fitness Stock House τα πολυόργανα γυμναστικής χωρίζονται σε 3 κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους. Κανένα πολυόργανο δεν είναι μεταχειρισμένο. Τα περισσότερα πολυόργανα του Fitness Stock House αποτελούν προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί σαν εκθεσιακά μοντέλα ή σε αρκετές περιπτώσεις είναι στην αρχική τους συσκευασία.Πολυόργανο Γυμναστικής MSX 60

Πολύόργανο με στοίβα κιλών 75 kg καιπολλαπλές θέσεις εκτέλεσης ασκήσεων. Στοχεύστε σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες ή προπόνηση ολόκληρου του σώματος.

Τιμή: €729,00 €810,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολυόργανο Γυμναστικής MSX 70

Πολύόργανο με σύστημα των τροχαλιών με ρουλεμάν για αθόρυβη λειτουργία και καλώδια από πλεγμένο χάλυβα που καλύπτονται από πολυουρεθάνη.

Τιμή: €899,00 €1.000,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τέλος »»
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα