Όργανα Γυμναστικής Προσφορά "Stock"

Όργανα Γυμναστικής Προσφορά "Stock"

όργανα γυμναστικής σε προσφορά stock

Όργανα γυμναστικής σε τιμές ευκαιρίας! Όλα τα μοντέλα που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία αποτελούν προσφορές οργάνων γυμναστικής που έχουν συναρμολογηθεί για δειγματισμό στις εκθέσεις. Αποτελούν καινούργια μοντέλα, σε άψογη λειτουργική κατάσταση και άριστη εμφάνιση. Κανένα μοντέλο δεν είναι μεταχειρισμένο.Ποδήλατο BRX R Compact Toorx Προσφορά "Stock"

159€ από 261€. Καθιστό ποδήλατο γυμναστικής σε προσφορά με μαγνητικό σύστημα αντίστασης. Διπλός ιμάντας για ομαλότερη κίνηση των πεντάλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελλειπτικό Μηχάνημα ERX 70 Προσφορά "Stock"

290€ από 420€. Ελλειπτικό μηχάνημα ERX 70 με μαγνητικό σύστημα αντίστασης και βάρος τροχού 10 Kg. Διαθέτει χειροκίνητη ρύθμιση της αντίστασης σε 8 επίπεδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κωπηλατική ROWER FORCE Toorx Προσφορά "Stock"

340€ από 480€. Το κωπηλατικό μηχάνημα Rower Force είναι κατάλληλο για προπονήσεις μέτριας έντασης, με πολύ ωραίο σχεδιασμό και μηχανισμό αναδίπλωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διάδρομος TFK 355 Slim Προσφορά "Stock"

550€ από 755€. Διάδρομος γυμναστικής σε άριστη λειτουργική κατάσταση και εμφάνιση. Χρήση για δειγματισμό στην έκθεση. Δεν είναι μεταχειρισμένος διάδρομος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διάδρομος TFK 455 Slim Προσφορά "Stock"

690€ από 920€. Διάδρομος γυμναστικής TFK 455 Slim Line με μικρή διάσταση αναδίπλωσης στα 25cm. Χρήση για δειγματισμό στην έκθεση. Όχι μεταχειρισμένος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διάδρομος Alpine TR 1200 DT Προσφορά "Stock"

969€ από 1450€. Με το διάδρομο Alpine TR 1200 DT γυμναστείτε ενώ εργάζεστε! Σχεδιάστηκε για να γυμνάζεστε χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την εργασία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τέλος »»


Εμφάνιση #  
Αποτελέσματα 1 - 6 από 6
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio