Γάντια Πυγμαχίας / Boxing

Γάντια Πυγμαχίας / Boxing

Γάντια | Πολεμικές ΤέχνεςΓάντια Πυγμαχίας BOT-006 Jaguar S/M Toorx

Γάντια πυγμαχίας S/M κατάλληλα για προπονήσεις Box, Kickbox και Fullcontact. Κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικά υλικά για άνετη προπόνηση.

Τιμή: €20,80
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γάντια Πυγμαχίας BOT-004 Panther 10oz Toorx

Γάντια πυγμαχίας 10oz κατάλληλα για προπονήσεις προπονήσεις πολεμικών τεχνών και εξάσκησης σε σάκο. Κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας υλικά για άνετη προπόνηση.

Τιμή: €31,30
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γάντια Πυγμαχίας BOT-005 Panther 12oz Toorx

Γάντια πυγμαχίας 12oz κατάλληλα για προπονήσεις προπονήσεις πολεμικών τεχνών και εξάσκησης σε σάκο. Κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας υλικά για άνετη προπόνηση.

Τιμή: €31,30
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γάντια Πυγμαχίας BOT-007 Jaguar L/XL Toorx

Γάντια πυγμαχίας L/XL κατάλληλα για προπονήσεις Box, Kickbox και Fullcontact. Κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικά υλικά για άνετη προπόνηση.

Τιμή: €20,80
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γάντια Πυγμαχίας Leopard 10oz BOT-002 Toorx

Γάντια πυγμαχίας μεγέθους 10oz από συνθετικό δέρμα κατάλληλα για πολεμικές τέχνες. Ιδανικό για αρχάριους ή εκείνους που ψάχνουν για οικονομικά γάντια πυγμαχίας.

Τιμή: €23,70
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γάντια Πυγμαχίας Leopard 12oz BOT-003 Toorx

Γάντια πυγμαχίας μεγέθους 12oz από συνθετικό δέρμα κατάλληλα για πολεμικές τέχνες. Ιδανικό για αρχάριους ή εκείνους που ψάχνουν για οικονομικά γάντια πυγμαχίας.

Τιμή: €23,70
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γάντια Boxing Alpine Σάκου Cowhide

Γάντια προπόνησης μποξ δερμάτινα ιδανικά για προπόνηση σε σάκο, προπονήσεις πυγμαχίας και άλλες πολεμικές τέχνες. Τα γάντια μποξ διατίθενται σε 3 μεγέθη.

Τιμή: €26,20
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γάντια Boxing Alpine Σάκου Goat

Δερμάτινα γάντια προπόνησης για προπόνηση σε σάκο, με γέμισμα στα δάχτυλα και στο πάνω μέρος του καρπού. Έχουν κόψιμο στα δάχτυλα και διατίθενται σε 3 μεγέθη.

Τιμή: €26,90
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γάντια Boxing Alpine Cowhide

Γάντια του μποξ με υψηλής πυκνότητας αφρώδες γέμισμα από proflex, neoprelux, και airtec. Διατίθενται σε μέγεθος 10oz και διαθέτουν ισχυρό κλείσιμο σκρατς.

Τιμή: €41,90
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τέλος »»


Εμφάνιση #  
Αποτελέσματα 1 - 9 από 9
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα