Όργανα γυμναστικής Chrono Line Toorx - Κομψότητα στο… μαύρο

όργανα γυμναστικής chrono line toorx

Η εμπειρία ετών και οι τελευταίες τεχνολογικά τάσεις στο χώρο των οργάνων γυμναστικής ενώνονται από την Toorx στη δημιουργία της νέας σειράς Chrono. Πέρα από τις εντυπωσιακές γραμμές σχεδίασης, το βάρος ρίχνεται στη διασκέδαση και τη δημιουργία του καλύτερου περιβάλλοντος άθλησης στον ασκούμενο. Η ανάπτυξη πολυμέσων και η αίσθηση της διαδραστικότητας στην άσκηση φέρνει την σειρά Chrono στις πρώτες προτιμήσεις. Σχεδιασμός "Made in Italy", προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και κομψότητα χαρακτηρίζουν κάθε μοντέλο της σειράς, με σκοπό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

chrono line toorx

Ειδική προσοχή δόθηκε στα πολυμέσα. Τα μοντέλα BRX-300, BRX R-300, ERX-300 και ERX-700 είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένο σύστημα Bluetooth, και η εφαρμογή App iConsole+ περιλαμβάνεται για να σας προσφέρει προπονήσεις με περισσότερη διασκέδαση και να σας παρέχει ακόμα περισσότερα κίνητρα προπόνησης χάρη στις άπειρες διαδρομές και δυνατότητες. Όλα τα όργανα γυμναστικής που ανήκουν στη σειρά Chrono είναι επίσης συμβατά με την εφαρμογή Kinomap Fitness που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο smartphone ή το tablet σας.


όργανα γυμναστικής chrono line toorx

Τα μοντέλα της σειράς Chrono:


Η λειτουργία App Ready δίνει τη δυνατότητα στο διάδρομο γυμναστικής TRX-100, χάρη στο έξυπνο σύστημα Bluetooth που διαθέτει, να συνδέεται με το λογισμικό προπόνησης TRX Route Κey. Ανακαλύψτε έναν ολόκληρο καινούριο κόσμο και τρέξτε στα 75.000 χλμ διαδρομών που σας προσφέρει η Kinomap με βίντεο από ολόκληρο τον κόσμο.

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα